Gratis voedingsschema

“Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 60% van de mensen die willen aankomen of afvallen en download een gratis voedingsschema afgestemd op jouw lichaam…”Dit is hoe het werkt

1. Geef je e-mailadres op

Ik heb je e-mailadres nodig om je te kunnen vragen of het schema je bevalt en zodat ik je van gratis nuttige informatie kan voorzien zodat je nog sneller je doel bereikt.

g

2. Selecteer je eigenschappen

Op basis van de variabelen die je op geeft krijg je een voedingsschema aangeboden. Zo ben je er zeker van dat je een schema krijgt wat bij jou past!

3. Bereik je droomlichaam!

De laatste en belangrijkste stap: volg je schema. Hou je progressie bij en bereik uiteindelijk het lichaam waar je altijd al van droomde.

Bekijk een voorbeeldschema

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan een voorbeeld schema.

Klik op de groene knop, hieronder, om te weten te komen wat je ongeveer van je schema kan verwachten. Volg nooit het voorbeeld schema! Een voedingsschema is namelijk persoonlijk en het voorbeeld schema is niet voor jou samengesteld. Gebruik het dus alleen als voorbeeld!


Dit schema helpt je met het volgende

Voel je zelfverzekerd

Bereik je droomlichaam en voel je zelfverzekerd, wie wil dat nou niet? Met onze schema’s en tips werk je hier stapje voor stapje op een gestructureerde manier naar toe.

Bereik enkel en alleen langdurig resultaat

De hoeveelheid voeding (energie-inname) is afgestemd op de eigenschappen van je lichaam en je doel. Hierdoor zul je niet onnodig spier verliezen of vet aankomen. Het voordeel hiervan is dat je op deze manier resultaat behaalt waar je op de lange termijn ook echt iets aan hebt. Geen crash dieet of over de top bulk schema’s. Enkel en alleen kwalitatief resultaat.

Hou je geld in je zak

Je bent een Nederlander of je bent het niet 😉 Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres.


Dit zeggen mensen die je voor zijn geweest

Ik fitness al een lange tijd met als doel om meer spier op te bouwen. Helaas afgelopen jaar met minimaal resultaat als ik het vergelijk met hoe snel ik nu groei. Op een gegeven moment besloot ik namelijk mijn voeding aan te passen. Ik ging op zoek naar een schema en kwam hier uit. Volg het voedingsschema nu 2 maanden en merk echt dat ik sterker word en dus ook spieren opbouw. Michiel Hoogendoorn

Erg blij dat ik deze website ontdekt heb. Heeft me veel tijd gescheeld om alles zelf uit te zoeken. Volg het schema nu zo’n 6 weken en ben iets meer dan 3 kilo afgevallen. Precies volgens plan! Ik raad het iedereen aan om een schema te downloaden en te proberen, het kost immers toch geen cent. Esmee van Doorn


Veelgestelde vragen

Geen addertjes onder het gras, wel volledig transparant.

Waarom is dit gratis?

In de voedingsschema’s bevatten bepaalde producten een link naar een webshop. Ik krijg een vergoeding voor elke verkoop die gerealiseerd wordt via deze link. Belangrijk om te vermelden is dat ik enkel en alleen producten aanbeveel waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze echt werken en waarde toevoegen. Ik ben niet gebonden aan één specifieke winkel.

Wat is dit voor een website?

Op deze website kunnen bezoekers in ruil voor hun e-mailadres gratis en vrijblijvend een voedingsschema downloaden. De schema’s zijn half-gestandaardiseerd, wat betekend dat ze zijn gebaseerd op persoonlijke eigenschappen zoals geslacht, doel, lengte enzovoorts.

Krijg ik nu spam?

Heel duidelijk: Nee(!), je krijgt geen spam. Ik heb je e-mailadres alleen nodig om te vragen of alles met je schema lukt en ik verschaf je ook nog (gratis) extra informatie over voeding, training en supplementen. Spammen doe ik niet aan, daar heb ik zelf ook een hekel aan.

Download nu jouw gratis schema

Waar wacht je nog op, het is gratis, je hebt niets te verliezen.Elite Results, copyright © – Alle rechten voorbehouden.