ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Zien is geloven

Dit is mijn ervaring en resultaat

Martijn

“Vanaf mijn zesde ben ik altijd al druk geweest met sport. Tot en met mijn achttiende stond dit grotendeels in het teken van voetbal. Omdat ik merkte dat ik het op het veld altijd in de duels aflegde tegen de wat grotere en zwaardere jongens, had ik voor mijzelf besloten dat ik hier verandering in wilde brengen door aan krachtsport te doen. Tevens had de dokter enkele maanden daarvoor al een kleine mate van ondergewicht geconstateerd toen ik hem een bezoek bracht voor een buikgriep die niet over wilde gaan. Blijkbaar was dat ook reden genoeg voor mijn moeder om mijn eerste sportschool abonnement te sponsoren, bedankt doc!

Mijn doelstelling voor in de sportschool was dus duidelijk, er moest spiermassa opgebouwd worden. Ik begon met drie keer per week trainen, vier keer, en ben uiteindelijk geëindigd met een vijftal trainingen per week. Uiteindelijk heb ik mijn interesse in de voetbalsport verloren en ben ik hier op mijn achttiende mee gestopt. Op mijn negentiende heb ik mijzelf uitgedaagd om een bodybuilding wedstrijd te doen. Ik heb mee gedaan aan de eerste flexcup uit 2011 georganiseerd door Harry de Jonge. De voorbereiding is niet altijd even makkelijk geweest. Drie weken voor de wedstrijd heb ik moeten aanschouwen hoe mijn vader overleed aan een hartstilstand. Uiteindelijk toch de voorbereiding doorgezet om die te gebruiken als afleiding en heb ik in de junioren D-klasse de eerste prijs weten te behalen. Vanaf dat moment is de sportschool van onschatbare waarde voor mij gebleken. Niet alleen om aan betere versie van jezelf te werken, maar ook om je hoofd leeg te maken op momenten dat jij dat nodig hebt.

De doelstelling waarmee ik destijds de sportschool ben ingestapt is niet veranderd. Ik wil nog steeds meer spiermassa opbouwen en het maximale uit mijzelf halen. Om dit te realiseren zijn er meerdere wegen naar Rome. Uiteraard wil ik dit zo efficiënt en effectief mogelijk doen.

Op dat moment besloot ik dat ik wel een coach wilde inschakelen. Ik wist al wie Bas was via wat andere vrienden en heb hem daarna beter leren kennen door mijn huidige vriendin. Ik wist inmiddels dat Bas de cursus van Menno Henselmans ‘Bayesian PT’ met een positief resultaat heeft weten af te ronden. Omdat ik mijzelf al enige tijd daarin had verdiept maar niet de tijd en financiële middelen had om deze cursus zelf te volgen, besloot ik bij Bas een balletje op te gooien over het eventueel inschakelen van een online coach. Hierover hebben wij toen enkele gesprekken gehad en heeft hij mij interesse gewekt om bij hem een coaching traject te starten.

Tot op heden heb ik geen spijt gehad van deze beslissing. Ook voor de gevorderde sporter die zelf ook graag diep in de materie duikt en alle onderzoeken op het gebied van training en voeding probeert bij te houden, ben ik van mening dat Bas nog steeds een waardevolle aanvulling is je te helpen bij het behalen van je doelstellingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via de mail waar je altijd binnen enkele dagen antwoord op krijgt. Persoonlijk vind ik het fijn om veel dingen te vragen, op deze manier haal je het meeste uit je coaching traject.

Bas weet op al mijn vragen een wetenschappelijk onderbouwd antwoord te geven, en dat is waar ik waarde aan hecht. Ook in de praktijk heb ik bas ingeschakeld om mijn form op enkele lifts na te kijken. De aanwijzingen die hij heeft zijn goed te begrijpen en meteen toe te passen.

Als je nog steeds denkt dat je knieën niet voorbij je tenen mogen komen bij de squat, je BCAA’s drinkt tijdens je training en je denkt dat je meteen een eiwit shake moet nemen in de kleedkamer, raad ik je aan je horizon te verbreden bij Bas!”

Krijg antwoord op je vraag

Heb je vragen over het coaching programma, of twijfel je of het wel iets voor jou is? Dat kan. Bel, WhatsApp of e-mail gerust: 0615577446 / [email protected]. Je ontvangt reactie binnen een uur.

Ben jij de volgende?

Realiseer jouw droomlichaam

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Online personal coach Bas Maas