ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Zien is geloven

Dit is mijn ervaring en resultaat

Jasper

“Mijn doel was een beter trainingsschema, een gedegen voedingsschema en antwoord op een heleboel vragen. 

Ik zelf ben 48 jaar, train een paar jaar, en omdat ik het erg leuk vind ben ik verder gaan zoeken naar een coach die niet aan de andere kant van het land zit en waar ik als het mij uitkomt vragen aan kan stellen. 

Waarom als het mij uitkomt? Ik ben overdag zo druk met werk, dat ik er niet aan toe kom om mijn vragen op te schrijven voor later. Als ik een vraag heb, dan kan ik hem meteen stellen, en ik krijg er antwoord op via de mail. Beter kan niet, want in rustige tijden kan ik het nog eens nalezen en de documentatie die ik met linken erbij kreeg opzoeken. Dit werkt voor en dat weet ik omdat het mij enorm heeft geholpen vooruitgang te boeken. Een pluspunt dus. Lang leve het digitale tijdperk. 

Als eerste de punten die mij opvielen.

Al mijn vragen werden beantwoord. Deels onderbouwt door de wetenschap, deels door de testen met praktijkervaringen. Je gaat een discussie niet uit de weg en dat vind ik fijn. Dit is al een brede sport en er zijn heel veel verschillende soorten standpunten. Daardoor kan je al gauw door de bomen het bos niet meer zien en jij hebt voor mij daar duidelijkheid in geschept. 

We zijn een online traject ingegaan en we hebben een intake gehad in Bussum, daarna hebben gebeld, gemaild en ook veel informatie uitgewisseld via Whattsapp. 

Zoals ik zei, ik kan te pas en te onpas vragen stellen, en ik krijg daar altijd een antwoord op terug. Omdat mijn leven nogal schommelt, half binnen en half buiten werken hebben we flink zitten sleutelen aan een voedingsschema. Tevens wist ik niet welke supplementen ik wilde gebruiken, en of dat wel nodig was, zoals bcaa`s. Nu heb ik hier een gedegen antwoord op. Hier ben ik erg blij mee. Tevens wilde ik een ander schema om te trainen, en daar kwam ik niet uit. Gelukkig zei jij dat je er ook flink moeite mee had. 

Maar, ook dat is gelukt. Het is soms best pittig, maar dat mag de pret niet drukken. In de 4 maanden heb ik voor mijn gevoel progressie behaald. Ik zag mijn lichaam veranderen en dat wilde ik ook. 

Ik denk dat online coachen een stap is in de goede richting voor drukke mensen zoals ik. Zitten er alleen maar voordelen aan? Nee, ik moet eerlijk zeggen dat trainen met twee leuker en beter is, en  dat zit er bij online coachen niet in. Je hebt dat wel duidelijk aangegeven van te voren. Tevens had je voorgesteld om nog een x een zaterdag te pakken om mijn grenzen op te zoeken. Dat is er nog niet van gekomen, maar dat wil ik nog wel doen. 

Al met al, ben ik dik positief, ik zal het zeker niet laten om mensen naar je toe te sturen voor online coaching.

De kwaliteit/prijsverhouding vind ik ook top. Ga zo door Bas.”

Krijg antwoord op je vraag

Heb je vragen over het coaching programma, of twijfel je of het wel iets voor jou is? Dat kan. Bel, WhatsApp of e-mail gerust: 0615577446 / [email protected]. Je ontvangt reactie binnen een uur.

Ben jij de volgende?

Realiseer jouw droomlichaam

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Online personal coach Bas Maas