64477551613+

Zien is geloven

Dit is mijn ervaring en resultaat

Alexander Parkinson

“Omdat ik zelf erg tevreden ben over de hulp van Bas wil ik mijn ervaring met anderen delen.

Ikzelf had de hulp van Bas ingeschakeld om een stapje verder te gaan dan simpelweg gezond proberen te eten en hard te trainen. Met Bas z’n hulp heb ik een eetschema opgesteld dat mij lag – en belangrijker nog – vol te houden was. Daarnaast heeft Bas een trainingsschema voor me opgesteld waarmee ik efficiënter kon trainen.

Uiteindelijk ben ik door doelgericht te eten en trainen in 3 maanden tijd 11 kilo afgevallen en 5% BF verloren. Daarnaast heb ik een heleboel kennis opgedaan om in de toekomst zelf mijn schema’s op te stellen en resultaten te blijven boeken!

Ik raad daarom de hulp van Bas zeker aan mits je zelf gemotiveerd genoeg bent om jouw doelstellingen te bereiken. Immers is Bas alleen je coach en moet je het zelf wel doen. Samengevat: zeer tevreden en erg blij met mijn resultaten. Bedankt Bas!”

Krijg antwoord op je vraag

Heb je vragen over het coaching programma, of twijfel je of het wel iets voor jou is? Dat kan. Bel, WhatsApp of e-mail gerust: 0615577446 / [email protected]. Je ontvangt reactie binnen een uur.

Ben jij de volgende?

Realiseer jouw droomlichaam

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

Online personal coach Bas Maas