plank

Personal Training in Bussum en op locatie

Persoonlijke 1 op 1 trainingen, én voeding en lifestyle coaching.
Allemaal zodat jij straks weer trots kunt zijn op je lichaam.

Start the change

43 kg

Spier opgebouwd

126 kg

Vet verloren

Wat zou je doen als je weet dat je niet kan falen?

Ik kwam bij Bas omdat ik het goed wilde aanpakken. Nu 10 weken verder ben ik 10 kg afgevallen en heb ik mijn ‘one-pack’ verruild voor een platte buik waar de six-pack al aardig zichtbaar begint te worden. Ik zie eindelijk weer m’n lichaamscontouren die ik 25 jaar geleden voor het laatst zag. Ik kan Bas van harte aanbevelen. Hij luistert goed naar je wensen, leert je de kneepjes van de sport en corrigeert je waar je de mist in gaat.

Nog volop bezig met mijn eerste sport- en voedingsschema die op elkaar zijn afgestemd. Maar het resultaat begint nu echt te komen wat alleen maar meer motiveert om verder te gaan. Ben gestart met het doel om gezonder te leven en fitter te worden. Dit is nu al meer dan gelukt. Toevoeging: inmiddels 12 weken verder en al 10 kg kwijt! Bedankt Bas.  – Richard Westhof

5 dingen die je gaat ontdekken...

 • Waar je toe in staat bent waarover je van te voren niet had durven dromen

 • Hoe het is om weer fit te zijn

 • Hoe je resultaat kunt behalen, en nog belangrijker: behouden.

 • Wat zijn nu de feiten en fabels over voeding en training?

 • Hoe je de juiste voedingskeuzes maakt waardoor je je gewicht zelf in de hand hebt.

Vraag je gratis proeftraining aan

Kost je niks, en je weet gelijk met wie je te maken hebt.

Aangenaam, ik ga je hierbij helpen.

Mijn naam is Bas Maas. Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvan ze van tevoren niet over hadden durven dromen.

Wat ik voor jou kan betekenen

Heel simpel gezegd komt het op het volgende neer:

Jij wilt resultaat, en ik weet hoe je dat zo snel mogelijk kan bereiken.

En over wat voor een resultaat heb ik het dan? Dan heb ik het over vetverlies en spieropbouw. Dat zijn mijn specialisme. Geen crossfit, cardio trainingen, of bootcamps. Nee. Als jij kilo’s kwijt wilt raken en je krachtiger wilt voelen dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat ik niet doe

Ik vind het zelf lekker om hard te trainen. Maar dat betekent zeker niet dat ik jou ga drillen. Ik ben geen drill sergeant. Ik kan mij ook heel goed voorstellen dat er mensen zijn die het minder leuk vinden om in de sportschool te zijn.

Als we gaan trainen dan doen we dat op jouw niveau en in lijn met je doel. Als je spiermassa wilt opbouwen dan ga ik je niet een uur laten zweten op een cardio apparaat, dat ligt niet in lijn met je doel. Wat we wel gaan doen is allereerst werken aan je kwaliteit van bewegen. Zodra dat op orde is kunnen we gaan belasten. Je wilt tenslotte geen blessures.

Klinkt heel logisch, is het ook, maar toch zie ik het daar al bij veel mensen fout gaan.

Wat ik wel doe

‘one size fits all’ past eigenlijk niemand écht goed. Dat is ook de reden dat veel van de programma’s die je online kan vinden toch nooit helemaal uitpakken zoals je van tevoren had gehoopt. Eerlijk is eerlijk.

Als we gaan samenwerken stem ik alles op jou af als individu. Dat is dé hoofdtaak van een goede personal trainer, vind ik.

Naast de juiste programma’s werken we ook aan het creëren van de juiste mindset zodat je ook juist leert eten en trainen terwijl je een fulltime job hebt.

Samen doen wij, wat je alleen niet kunt.

1. Creëren van de juiste mindset

Ergens een korte periode vol voor gaan is voor de meeste mensen niet zo lastig. Kijk maar naar alle mensen met goede voornemens. Iets voor een lange periode consistent blijven doen is een stuk lastiger. Daarvoor is het van belang dat je jezelf een mindset van groei aanleert.

2. Doelgericht trainen

Vanaf dag één gaan we trainen afgestemd op jouw niveau, en in lijn met je doel. Eerst zorgen we dat je techniek op orde is. Vervolgens schroeven we het niveau steeds wat op. Elke training ben jij de beste versie van jezelf!

3. Gebalanceerde voedingskeuzes

Leer flexibel en verstandig om te gaan met je voeding. Elke keuze die je maakt heeft gevolgen. De truc is om zowel verstandig te eten voor je lichaam als voor je geest. Oftewel het moet leuk blijven maar wel gezond. Leer de balans te vinden.

Voor wie is Result Personal Training geschitk?

Wel geschikt

 • Mensen die het risico op blessures willen minimaliseren

 • Mensen die niet bang zijn voor spieropbouw en vetverlies

 • Mensen die een stok achter de deur nodig hebben

Niet geschikt

 • Mensen die verwachten dat ik ze op magische wijze 10 kg laat afvallen

 • Mensen die fitter en sterker willen worden maar niet van de cardioapparaten durven af te stappen

 • Mensen die veel willen maar eigenlijk niet bereid zijn

Als niet vandaag, wanneer dan wel?

Bijna iedereen wilt wel een aantal kilo’s kwijt, of wilt wel gespierder worden. Maar het verschil tussen de mensen die dagelijks bezig zijn dat doel te verwezenlijken en de mensen die dat nog niet doen, heeft te maken met het doorbreken van de cirkel. De cirkel die je steeds maar weer blijft doorlopen omdat het comfortabel voelt maar wat je niet verder helpt.

Als jij 10 kilo wilt afvallen, of juist 10 kilo spiermassa wilt opbouwen, dan moet er iets veranderen in je leven.

Eigenlijk weet je al dat er iets moet veranderen. Anders zou je dit niet lezen. Maar toch is er iets dat je er van weerhoud om die stap te zetten.

Drukke periode op het werk, ga bijna op vakantie, ga komende periode veel uiteten, net een blessure…

Ik heb alles al voorbij horen komen. En als je heel eerlijk tegen jezelf bent zijn het gewoon excuses. Er is namelijk geen perfect moment om die aller eerste stap te zetten. Ojawel, die is er wel. Dat is nu!

Doorbreek de cirkel, en krijg resultaat in plaats van excuses. Scrol naar onder, vul het formulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op. Je zit nergens aan vast.

Vraag je gratis proeftraining aan

Kost je niks, en je weet gelijk met wie je te maken hebt.

Dit is de eerste, essentiële, stap naar resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Tijdens het gesprek bespreken we je struikelblok, wat je kan verwachten, en meer.

De trainingen worden gegeven bij Bodyconditioning in Bussum óf op locatie (thuis/buiten).