ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+
13
mrt
2014
superfood thee

Superfood pre workout thee

0

Superfoods (Alleen de naam al  is dubieus) zijn vorige week flink in opspraak geweest toen het voedingscentrum er een bericht over uitbracht. Is het nou wel of niet gezond? (Wat is gezond nou eigenlijk, dat verschilt ook maar net aan wie je het vraagt) Als je het aan mij vraagt blijf je gezond door alles met mate te eten, dus ook superfoods. Meer is niet altijd beter. Van teveel vitamine word je ook ziek, net als van te weinig. Toch heb ik deze week twee recepten waarin de nadruk op het gebruik van superfoods ligt. Dus deze week en superfood thee, en een superfood bonbon recept. Hieronder zie je het superfood Thee recept.

Dit recept is te gebruiken als pre workout. Verwacht geen pre workout gevoel zoals je met andere pre workout supplementen heb. Hiervan zul je niet zo’n erge energie boost krijgen. Wel bevat het ingrediënten die je tijdens je training zullen helpen zoals maca, mucuna en eiwitpoeder. Maca kan helpen je uithoudingsvermogen te verbeteren en het eiwitpoeder helpt voor spieropbouw. Daarnaast bevat deze thee al het goede van onderstaande superfoods zoals vitamines, mineralen etc.

Heb je een foto van je zojuist zelf gemaakte superfood thee? Stuur je foto dan op naar [email protected] of stuur het via een facebook bericht, en ik zal je foto hier bij dit artikel plaatsen. Bovenstaande foto komt namelijk niet overeen met het recept.

Als je superfoods wilt kopen kan je deze het best bij Bodyenfitshop.nl kopen. Over het algemeen is B&F het goedkoopst met al en is de service super. Voor 21:00 uur besteld is de volgende dag al in huis, vanaf € 20 geen verzendkosten, en bij elke besteding gratis kado’s.

Voedingswaarde informatie
Voedingswaarde per -
Kcal -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Recept bereidingsinformatie
Bereidingsniveau Makkelijk
Bereidingstijd 3 min
Bak/kook -tijd 7 min
Gerecht klaar in 10 min
Porties 1 kopje

Ingrediënten

 • 2 eetlepels Irish moss
 • 2 zakjes Yogi Thee Sweet Chai
 • 1 eetlepel honing
 • 1 schepje Eiwitpoeder
 • 2 eetlepels lucuma
 • 1 eetlepel Kokosolie
 • 2 eetlepels maca
 • 1 eetlepel mucuna
 • 1 liter water

Benodigdheden

 • Blender
 • Waterkoker / iets om water mee te koken

Bereidingswijze

 1. Zet 1 liter wat met Yogi Sweet Chai thee.
 2. Laat de thee afkoelen
 3. Voeg de thee en alle ingrediënten in de blender en mix het geheel.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter

Elite Online Coaching

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Start the change, become a hero...