ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+
29
jul
2014

Kcal vrije Slush Puppy

0

Calorievrije Slush Puppy. De normale Slush Puppy’s zijn een suikerbommen. Met dit recept maak je, je eigen kcal vrije en dus ook suikervrije variant. Slush puppies zijn erg simpel. Het is zoetstof met gemalen ijs. Het enige wat je dus nodig hebt voor dit recept is iets zoets waar geen calorieën inzitten. Denk aan BCAA poeder met een smaakje of kcal vrije siroop. Indien je eiwitten nodig hebt kan je ook eiwitpoeder pakken. Het beste is dan om isolaat te gebruiken aangezien dat dunner is.

Voedingswaarde informatie
Voedingswaarde per portie
Kcal 0
Eiwitten 0 gram
Koolhydraten 0 gram
Vetten 0 gram
Recept bereidingsinformatie
Bereidingsniveau Makkelijk
Bereidingstijd 5 min
Bak/kook -tijd 0 min
Gerecht klaar in 5 min
Porties 1

Ingrediënten

Benodigdheden

Bereidingswijze

  1. Vul je shakebeker met 0,20 ml water
  2. Voeg hier iets aan toe wat een zoete smaak heeft. Denk bijvoorbeeld aan BCAA poeder met een smaakje, kcal vrije siroop (te koop in de supermarkt), of eiwitpoeder (het liefst isolaat, die is dunner).
  3. Gooi hier 6 ijsklontjes bij.
  4. Stop het in de blender en blend het zolang totdat al het ijs helemaal vermalen is. Zorg dat het goed gemengd is zodat niet alle zoetstof onderop zit.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter

Elite Online Coaching

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Start the change, become a hero...