Havermout pannenkoeken
Deze havermout pannenkoeken smaken echt goed. Niet zoals echte pannenkoeken maar ze komen toch zeker in de buurt. Als je deze pannenkoeken zonder vet wilt kan dat ook. Dan moet je alleen het eiwit uit de eieren gebruiken en dan in totaal 3/4 eieren.
Voedingswaarde informatie | |
---|---|
Voedingswaarde per | 2 pannenkoeken |
Kcal | 537 |
Eiwitten | 30 gram |
Koolhydraten | 63 gram |
Vetten | 18 gram |
Recept bereidingsinformatie | |
---|---|
Bereidingsniveau | Makkelijk |
Bereidingstijd | 15 min |
Bak/kook -tijd | 5 min |
Gerecht klaar in | 20 min |
Porties | +/- 2 pannenkoeken |
Ingrediënten
Benodigdheden
Bereidingswijze
- Stop alle ingrediënten in je shakebeker en blend het geheel.
- Spray je koekenpan in met PAM spray.
- Zet het vuur middel tot hoog en bak de havermout pannenkoeken mooi goudbruin.
- (Optioneel) Als je geen extra calorieën wilt toevoegen kan je een product van Walden Farms gebruiken zoals bijvoorbeeld de pannenkoeken siroop.
Kan ik ook ultra fine oats van body en fitshop gebruiken?
mm ik denk het niet.
Waanzinnig lekker, simpel en goed vullend! Bedankt voor dit recept!
Edit: is het mogelijk om dit beslag een avond van tevoren te maken en te bewaren in de frigo zodat het mogelijk is om het s’ochtends in een koekenpan te gieten?
Durf het niet mer zekerheid te zeggen maar ik denk het wel!