Chocolade pindakaas sandwich
Genoeg van je standaard broodjes pindakaas? Probeer dit recept dan eens. Lekker recept om een keer te variëren met je broodbeleg. Chocola en pindakaas is altijd al een heerlijke combinatie geweest. De ingrediënten basis behalve de PB2. Pb2 is pindakaas in poeder vorm. Het recept kan ook gemaakt worden zonder pb2 met alleen pindakaas. Cacaopoeder kan je gewoon in de supermarkt. Optioneel is om de chocolade pindakaas sandwich te grillen waardoor de chocola smelt.
Voedingswaarde informatie | |
---|---|
Voedingswaarde per | portie |
Kcal | 239 |
Eiwitten | 23 gram |
Koolhydraten | 29 gram |
Vetten | 11 gram |
Recept bereidingsinformatie | |
---|---|
Bereidingsniveau | Makkelijk |
Bereidingstijd | 10 min |
Bak/kook -tijd | 0 min |
Gerecht klaar in | 10 min |
Porties | 1 |
Ingrediënten
- Chocolade eiwitpoeder – 15 gram
- Cacaopoeder – 2 eetlepels
- Pindakaas – 1 theelepel
- Meergranen brood – 1 snee
Benodigdheden
- Mengkom
- Lepel
- Theelepel
Heb het net gemaakt maar mijn substantie is niet zoals de foto waar het vloeibaar is. Bij mij is het super droog. Wat doe ik fout?
mmm misschien verkeerde pindakaas. Eventueel zou je wat olijfolie kunnen toevoegen als je het wat smeuïger wil hebben!