ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+
29
jan
2015

Chiazaad pudding

1

Chia zaden nemen vocht op. Door chia zaden te mengen met een beetje melk (of water) en te laten staan krijg je dus een soort puddingachtige substantie. Door dit recept ’s avonds te maken en in de koelkast te zetten heb je de volgende ochtend een chiazaad pudding ontbijt.

De voedingswaarde van het recept zijn berekent op enkel de chia zaden en de melk.

Voedingswaarde informatie
Voedingswaarde per portie
Kcal 91
Eiwitten 3.5 gram
Koolhydraten 8 gram
Vetten 6 gram
Recept bereidingsinformatie
Bereidingsniveau Makkelijk
Bereidingstijd 5 min
Bak/kook -tijd 15 min
Gerecht klaar in 25 min
Porties 1

Ingrediënten

Benodigdheden

  • Beker
  • Koelkast
  • (Friezer)

Bereidingswijze

  1. Mix de chia zaden met de melk. Kan ook met water maar dat heeft minder smaak.
  2. Zet het in de friezer voor ongeveer 15 minuten. Je kan het ook een nacht in de koelkast zetten.
  3. Haal het eruit en voeg je andere ingrediënten toe.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Reacties
1

Pippa

De chiazaadpudding was heerlijk en ik kon het zelf maken. Groetjes van Pippa, 10 jaar

Laat een reactie achter

Elite Online Coaching

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Start the change, become a hero...