ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Wie en wat ben ik?

Je trainingspartner, een luisterend oor, en een raadgever.

personal-trainer-bas-maas

Vogelvlucht

Leer mij kennen

NaamBas Maas
PersoonlijkheidKalm, doordacht en oprecht
WerkwijzeOnderbouwd, persoonlijk en to-the-point
OpleidingBayesian BB Course en véél zelfstudie
OverigeRedacteur bij Fitsociety.nl

Mijn specialismen

Spieropbouw en vetverlies

Spieropbouw

Vetverlies

Crossfit

Conditietraining

Mijn missie

Jouw droomlichaam werkelijkheid maken

Mijn verhaal

Hoe ik ben begonnen met trainen

Eerlijk gezegd heb ik het best wel makkelijk gehad. Ik ben niet dik geweest, ik ben niet gepest, ik ben niet depressief geweest en ik ben altijd al actief geweest met sport. Oké ja, ik was aan de dunne kant, maar that’s it. Ik heb sporten altijd als leuk ervaren. Vanaf een jaartje of vijf ben ik begonnen met judo, dit heb ik jaren gedaan. Daarna ging ik over op jiu-jitsu en ik heb nog een tijdje gebokst.

Mijn interesse voor fitness is begonnen sinds ik een jaartje of 14/15 was.  M’n moeder vroeg of ik een keer mee wilde trainen. “Ja, waarom niet” dacht ik. Ik was altijd wel al benieuwd wat ze nou precies deed.

 

Sinds de eerste keer vond ik fitness al tof.

 

Ik heb nooit een moment gehad waarbij ik dacht “huh, dit is toch saai. Beetje bewegen op een apparaat”, nee. De uitdaging met jezelf, zien en merken dat je sterker wordt, dat is toch mooi! Ik hou van individuele sporten. Jij hebt alles in de hand, jij bent verantwoordelijk voor het resultaat. Dat wetende, en het daadwerkelijk voelen en zien dat je sterker wordt, maakt trots.

 

Zoals vele begon ook ik rustig met krachttraining. Van één keer per week in combinatie met m’n andere sport op dat moment, naar twee keer per week, naar drie keer per week…Totdat ik op het punt belande waarbij ik merkte dat het elkaar in de weg ging zitten. Ik moest een keuze maken; waar wilde ik beter in worden? Boksen of wilde ik spiermassa opbouwen. De combinatie ging niet, dat vroeg op dat moment te veel tijd en energie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor krachttraining. Een keuze waar ik geen spijt van heb gehad.

 

Vijf, zes en zelfs zeven keer per week trainen in combinatie met m’n voltijd studie. Ik was erg prestatiegericht. Ik hield m’n progressie bij en verdiepte mij constant in de materie.

 

Trainen is bewegen met een doel.

 

Je traint omdat je iets wilt bereiken.  Als je iets wilt bereiken moet je weten of je dichterbij komt of juist verder van je doel afdwaalt. Als je dat al niet weet, weet je ook niet wanneer je iets moet aanpassen om progressie te blijven boeken. Laat staan dat je weet wat je moet veranderen.

 

Ik wilde niet iemand zijn die al jaren traint maar er nog hetzelfde uitziet. Zonde van je tijd en energie als je het mij vraagt. Als je naar de sportschool gaat voor je dagelijkse beweging is dat natuurlijk oké, maar dat was niet waarom daar te vinden was. Omdat ik zo gestructureerd bezig was kwam ik de eerste paar jaar flink aan, van 55 naar 75 kg en zelfs de 93 kg. In 2013 heb ik zelfs nog een keer meegedaan met een bodybuilding wedstrijd. De beginnersklasse voor junioren.

De markt is kapot

Te veel informatie, te veel tegenstrijdige ideeën, en te veel loze beloftes.

  • Supplementen komen 99 van de 100 keer hun beloftes niet na.
  • Op social media is alles pracht en praal.
  • Elk half jaar verschijnt er een nieuw fantastisch dieet boek.

En ondertussen ben je nog geen steek verder en vraag je je af hoe andere dat toch doen.

Je gaat op zoek naar meer informatie in de hoop hét te vinden. Misschien dat nieuwe workout schema van Jen Selter? Of die nieuwe fatburner? Is suiker de duivel, of was het nou vet?

We zijn altijd op zoek naar meer informatie of een quick fix, terwijl de oplossing allang bestaat. Alleen je ziet het niet, of je wilt het niet zien.

De oplossing is niet meer informatie, de oplossing is doen. Doen wat voor jou werkt. En ik kan je daarbij helpen.

Iemand die de tijd voor je neemt en naar je luistert. Iemand die je plan aanpast naar jouw omstandigheden. Persoonlijke begeleiding, dat werkt. En dan bedoel ik ook echt persoonlijk, geen standaard schema’s, algemene adviezen, en onpersoonlijke communicatie.

Ik ben er niet om je te vertellen wat je wilt horen. Ik ben er om je te vertellen wat je nodig hebt.

Elite Results staat voor integriteit en kwaliteit.

squat-actie-personal-training

Zet nu de eerste stap

Wil jij het maximale uit jezelf halen?

Start the change, become a hero...

Online personal coach Bas Maas