ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Squatten met lange benen? Het kan!

Door Bas Maas 0
26 apr 2017

Heb je lange benen? Dan zul je daar over het algemeen vast heel erg blij mee zijn. Behalve wanneer je gaat squatten, je merkt dan dat deze zelfde lange benen het je erg moeilijk maken.

Alle lichamen zijn anders, het is dus eigenlijk ook wel logisch dat niet alle oefeningen voor iedereen even goed werken. Ik ga je daarom in onderstaand artikel uitleggen hoe ook jij effectief kunt squatten als je lange(re) benen hebt.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter