ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Waarom zou ik eiwitpoeder nemen?

Door Bas Maas 0
09 aug 2016

Eiwitpoeder neem je voor de eiwitten die het bevat. Maar eiwitten kan je ook halen uit andere bronnen zoals vis, vlees, noten etc. Waarom zou je dan nog eiwitpoeder nemen? We leven in een tijd waarin alles efficiënt en effectief moet. En precies daarbij bieden eiwitshakes een oplossing. Eiwitshakes zijn voornamelijk handig en goedkoop. Een eiwitshake maken is een stuk eenvoudiger en sneller dan een stuk vlees of vis bakken. Een shake maak je in 2 minuten en een stuk vlees bak je in 10 minuten. En om elke ochtend te bakken voor je naar je werk/school gaat is voor veel mensen teveel werk.

Daarbij is eiwitpoeder ook goedkoper als je kijkt naar de prijs/eiwit verhouding. Voor vegetariërs kan eiwitpoeder handig zijn aangezien veel eiwit zit in vlees en vis wat je niet eet als je leeft als een vegatariër. Eiwitpoeder zou in dat gevoel een handige toevoeging zijn om aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten te komen.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter