ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Hoe moet ik mijn eiwitshake maken?

Door Bas Maas 0
09 aug 2016

Een eiwitshake maak je door 250 ml water/melk toe te voegen aan 30 gram eiwitpoeder. Uiteraard kan je ook andere verhoudingen gebruiken als je het te zoet of juist niet zoet genoeg vind. Eiwitpoeder kan je bijna overal door heen doen, het mengt erg goed. Een beetje eiwitpoeder door yoghurt/kwark is ook erg lekker!

Eiwitpoeder is ook goed te gebruiken in veel recepten.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter