ln.stluseretile@ofni
64477551613+
ln.stluseretile@ofni
64477551613+

Je kan ook gelukkig zijn zonder sixpack

Door Bas Maas 0
11 aug 2016

Dit korte artikel heb ik van Michael Cervino gejat. Met toestemming natuurlijk. Eigenlijk niet gejat dus.

Steeds vaker worden we haast gedwongen iets te doen dat we diep van binnen eigenlijk helemaal niet leuk vinden en er eigenlijk alleen maar ellendig van worden.

Fitness, bodybuilding, buikspieren, in “shape” zijn… Je kunt verdomme geen verjaardag bezoeken of het gaat weer over dit onderwerp. Allemaal maximaal geforceerd, omdat je er anders niet meer bijhoort tegenwoordig.

De sociale druk waar we onszelf 24/7 onder bevinden en de sociale maatstaven die we hierbij hanteren zijn niet alleen idioot, ze weerhouden je van dingen in het leven die er echt toe doen.

Vind jij als enige in je vriendengroep fitnessen niet leuk? Dan stop je er mee.

Doe wat je wilt doen

Vind jij het als enige in je vriendengroep verdomd irritant om iedere dag foto’s van je mooi opgemaakte pannenkoeken te maken? Doe het verdomme niet en vreet ze gewoon op.

Vind iets dat waar JIJ gelukkig van wordt. Iets waar jij iedere dag voor op wilt staan en 100% passie voor hebt.

Het maakt eigenlijk geen klap uit wat je doet, zolang jij je er maar goed bij voelt en er plezier en geluk uit kunt halen. Stop met het kijken en nadoen van andere hippe instagrammers en begin verdomme nou eens van je eigen leven te genieten door iets te doen waar je je niet ellendig bij voelt.

Het klinkt onwaarschijnlijk, maar ook jij kunt van het leven genieten ZONDER sixpack of Jen Selter achterwerk.

Auteur: Bas Maas

Als ik mijzelf in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat ik iemand ben met een enorme passie voor krachttraining en voeding. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe mensen, met de juiste begeleiding, levens veranderende resultaten te weeg kunnen brengen waarvover ze van tevoren niet hadden durven dromen

Laat een reactie achter